Permanente Make-Up

Permanente Make-up


Permanente make-up kan bij iedereen uitgevoerd worden die er op elk moment van de dag verzorgd wil uitzien: hebt u ’s ochtends weinig tijd om make-up aan te brengen? Hebt u geen vaste hand of begint u slechter te zien? Bent u allergisch voor gewone make-up? Dan kan permanente make-up een oplossing bieden!


Wat is permanente make-up?


De make-up wordt aangebracht door een steriele ultradunne naald die een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid aanbrengt. Anders dan bij een tatoeage wordt er niet door de bovenste huidlaag geprikt, de make-up vervaagt dan ook na enkele jaren.


Permanente make-up kan worden aangebracht op wenkbrauwen of oogleden. Er kunnen kleine accentjes in verschillende vormen aangebracht worden, of ook grotere oppervlakken kunnen aangepast worden.


Ogen en wenkbrauwen


Op de oogleden kan een permanente eyeliner getatoeëerd worden in verschillende kleurtinten. Het aanbrengen van deze lijn geeft het gezicht vaak een natuurlijke en volle oogopslag, zodat grote of kleine ogen optisch in verhouding worden gebracht met de rest van het gezicht.


Ook dunne of onregelmatige groei van wenkbrauwen kan aangepakt worden met permanente make-up. Er kan bijvoorbeeld een klein lijntje gezet worden dat de wenkbrauwen voller doet lijken en een liftend effect geeft.
Tache de beauté


Wij kunnen natuurlijk uitziende schoonheidsvlekjes aanbrengen op de gewenste plaats voor meer uitstraling, maar deze techniek wordt ook gebruikt om het gaatje van een vroegere piercing te camoufleren.


Professioneel advies


Omdat deze make-up toch semipermanent is, is het belangrijk dat u op voorhand voldoende geïnformeerd bent. Bij Glam Nails zal u dan ook steeds een eerlijk en professioneel advies krijgen. Dat doen we na het maken van een uitgebreide kleuranalyse, zodat we kunnen nagaan welke kleurtinten goed bij u passen. Altijd een goed advies, altijd een goed resultaat!


Info


Hebt U nog vragen of had U graag wat meer informatie gehad over onze behandelingen? Stuur ons een bericht naar info@glamnails.be
Institut Esthederm


Producten met een "intelligente " aanpak garenderen U een langdurig resultaat, een hoge tolerantie en absolute tevredenheid
Hydropeptide


De marktleider in peptiden en anti-aging huidverzorging.