Professioneel huidadvies

Professioneel huidadviesBij Glam Nails geven wij u graag huidadvies op maat van uw huid, uw levenswijze en uw persoonlijkheid. Elke persoon is anders en dat geldt zeker voor uw huid; twijfel dus niet om ons te vragen naar een persoonlijke analyse. Bovendien werken wij steeds met de topproducten van Esthederm om een perfecte huidverzorging te garanderen.


Cosmetische revolutie op celniveau


Esthederm deelt uw huid niet in per huidtype, maar kijkt diep in de huid naar de cellen om daar onevenwichten op te sporen en te corrigeren. De Esthederm producten voorzien uw huidcellen van de nodige bouwstenen, zodat uw huid zichzelf opnieuw in balans kan brengen en beschermd is tegen huidveroudering, met een direct zichtbare huidverbetering als gevolg.


Respect voor uw huid & langdurige resultaten


Uit respect voor uw huid ontwikkelt Esthederm producten die praktisch volledig bestaan uit huideigen stoffen, zodat uw huid deze volledig kan opnemen en de tolerantie maximaal is. Bovendien biedt Esthederm u producten met de hoogst toelaatbare concentraties van actieve werkstoffen, voor een gegarandeerd langdurig resultaat.


Ook over het uitgebreide zonnegamma van Esthederm geven wij u graag meer uitleg om veilig en gezond de zomer in te gaan


Esthederm

De huid is een ecosysteem!

De producten respecteren de huidecologie, zij brengen haar niet uit evenwicht en beschermen het “jeugdkapitaal” van de huid.


De huid leeft in relatie met haar omgeving!

Alle producten beschermen de huid tegenover diverse externe agressies (stress, zon, pollutie,...), die de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering.


De huid is de weerspiegeling van de totale persoon, en evolueert in de tijd!

De producten verzoenen uw verwachtingen met de behoefte van uw huid. In alle producten wordt rekening gehouden met de factor “tijd”.De SIMPLY AGELESS SKIN KEY™ is jouw eenvoudige handleiding naar een mooie, jongere huid.


 Het HydroPeptide®-team van scheikundigen, schoonheidsspecialisten en dokters onderzochten jarenlang de noden van echte vrouwen en mannen en kwamen zo tot oplossingen voor de huid die echt werken.


De SIMPLY AGELESS SKIN KEY™ staat voor zes fundamentele elementen, nodig om een jeugdige, gezonde en heldere huid te bekomen en te behouden: PURIFY (zuiver), RELAX (ontspan), NOURISH (voed), STIMULATE (stimuleer), HYDRATE (hydrateer) en PROTECT (bescherm).


De HydroPeptide®-filosofie bestaat er in om elk van deze vitale elementen aan bod te laten komen. Dit in zo weinig mogelijk stappen, met een minimum aan producten en toch spectaculaire huid-verjongende resultaten te bekomen.


Onze SIMPLY AGELESS SKIN KEY™, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke technologie, klinisch onderzoek en professionele ervaring, is je gids naar een mooie, gezonde huid.


 


Om een spectaculair resultaat te bekomen in je anti-aging huidverzorging, zijn onderstaande 3 voorwaarden cruciaal.


Er moet een variatie aan peptiden zijn.

Peptiden moeten op klinische niveaus aanwezig zijn.

Peptiden dienen  herhaaldelijk aangebracht te worden.Info


Hebt U nog vragen of had U graag wat meer informatie gehad over onze behandelingen? Stuur ons een bericht naar info@glamnails.be
Institut Esthederm


Producten met een "intelligente " aanpak garenderen U een langdurig resultaat, een hoge tolerantie en absolute tevredenheid
Hydropeptide


De marktleider in peptiden en anti-aging huidverzorging.