Wimper verlenging

Wimper Verlenging



Wat zijn wimper extensions?


Bij onze wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd.

 Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig.






Wimper Lifting



Leg je wimperkrultang aan de kant! Met een professionle Elleebana Lash Lift behandeling, heb je geweldig gelifte wimpers met resultaten van wel 6 tot 8 weken . (afhankeljk van cyclus)


Elleebana Lash Lifting Stylisten maken gebruik van een unieke techniek, gecombineerd metr een lotion en siliconen staafjes om je natuurlijke wimpers te liften en wimpers voller en langer te doen lijken.


Lash Lifting is een fantastisch alternetief voor wimperextensions, waarbij geen nazorg meer nodig is. Word wakker met een open, frisse blik. Klaar om je dag te starten!


Wat kun je verwachten van de Elleebana Lash Lift ?


  • Zeer comfortabele behandeling met de kortste inwerktijd wereldwijd op het gebied van wimperlifting.
  • Laat natuurlijke wimpers voller en langer lijken zonder extensions.
  • Gelifte wimpers tot wel 6 en mogelijk 8 weken. Minimale nazorg vereist! Zwemmen, douchen, sporten, en make-up zijn geen probleem.
  • Geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel mannen als vrouwen.
  • Unieke formule, die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers. Niet schadelijk!


Voor een nog intenser en mooier resultaat , werken wij bij Glamnailsde lifting steeds af met de Lash Lift tint. De wimperverf die hiervoor gebruikt wordt is uitermate geschikt om tijdens de behandeling de wimpers te verven.

Info


Hebt U nog vragen of had U graag wat meer informatie gehad over onze behandelingen? Stuur ons een bericht naar info@glamnails.be




Institut Esthederm


Producten met een "intelligente " aanpak garenderen U een langdurig resultaat, een hoge tolerantie en absolute tevredenheid




Hydropeptide


De marktleider in peptiden en anti-aging huidverzorging.